Mies vaihtuu Liikuntaklinikalla

12.02.2018

Onnea Joni liikuntalääketieteen erikoislääkärin tutkinnostasi ja tervetuloa Rami uutena erikoistuva lääkärinä ODL Liikuntaklinikalle!

LL Joni Keisala  saa liikuntalääketieteen erikoistumiskoulutukseensa kuuluvat palvelut valmiiksi ODL Liikuntaklinikalla helmikuussa. Toivotamme Jonille Onnea ja menestystä Rovaniemelle, jonne hän asettuu liikuntalääketieteen asiantuntijuutta tarjoamaan tuoreena liikuntalääketieteen erikoislääkärinä. Jonin vastaanotolle ehdit vielä helmikuussa.

Uudeksi liikuntalääketieteeseen  erikoistuvaksi lääkäriksi valittiin Rami Oravakangas ja hän aloittaa työskentelynsä meillä 1.3.2018.  Rami on kokenut lääkäri, jolla on erinomainen urheilumaailman tuntemus oman kilpaurheilutaustansa kautta. 800 –metrin juoksijana hän saavutti menestystä mm.  Kalevan kisoissa  vuosina 2008 ja 2011 sijoittuen pronssille ja sisäratojen SM-kilpailuissa hän on voittanut 800 metrin Suomen-mestaruuden vuonna 2011. Entisenä Ouluseutu Urheiluakatemian kasvattina Oulu on Ramille tuttu kaupunki. Toivotamme Ramin lämpimästi tervetulleeksi! 

Liikuntalääketieteen ja fysiatrian erikoislääkäri Hanna Junttila vahvistaa myös osaajatiimiämme 15.2.2018 alkaen

 

Vastaanotolle ODL Liikuntaklinikalle voit varata aikoja sähköisestä ajanvarauksestamme tai ODL Liikuntaklinikan ajanvarauksesta, puh. 08 313 2154.