Haluatko erikoistua liikuntalääketieteen erikoislääkäriksi?

28.11.2017

ODL on säätiöpohjainen sote-alan pohjoissuomalainen toimija, joka tunnetaan asiatuntevasta henkilökunnasta ja huippulaatuisesta palvelusta. ODL tuottaa palveluja, jotka kuntouttavat ja edistävät terveyttä, tarjoavat hoivaa ja asumista sekä kouluttavat ja kehittävät. ODL:n emoyhteisönä toimii Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö. Palveluliiketoimintaa toteuttavat säätiön tytäryhtiöt. Toiminnasta syntyvä taloudellinen tulos käytetään täysimääräisesti pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin parantamiseen. ODL:ssä työskentelee noin 250 ammattilaista. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 25 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.odl.fi

Oulun Liikuntalääketieteellinen Klinikka on yksi kuudesta valtakunnallisesta liikuntalääketieteen tutkimus-, palvelu- ja tiedonvälityskeskuksesta. Klinikka toimii liikuntalääketieteen erikoistumisyksikkönä ja se on toiminut alueella jo 45 vuoden ajan. 

Etsimme lääkäriä liikuntalääketieteen erikoistumiskoulutukseen

Tarjoamme erikoistuvalle lääkärille monipuolisen koulutuksen erikoisalalla innostavassa, moniammatillisessa työyhteisössä.

Arvostamme ennakkoluulotonta ja innostunutta asennetta liikuntalääketieteeseen ja kiinnostusta tutkimustyöhön. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi luemme aikaisemman työkokemuksen ja koulutuksen liikuntalääketiedettä tukevilta alueilta sekä terveyskeskuspalveluiden suorittamisen.

Työ alkaa 1.3.2018 tai sovitusti. Tehtävä on kokoaikainen. Tehtävässä noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus toimitetaan 17.12.2017 mennessä sähköpostilla: kaisu.kaikkonen@odl.fi

Tiedustelut: ylilääkäri Tiina Nylander puh. 050 312 5754 tai palvelujohtaja Kaisu Kaikkonen puh. 050 312 5611.