ODL Liikuntaklinikan Joululahjatarjoukset:

27.11.2017
Kääräise hyvinvointia edistävä lahja pakettiin itselle tai läheiselle!
Valitse mieleisesi paketti lahjaideoistamme ja nouda lahjakortti Liikuntaklinikalta. Tarjouspaketit ovat voimassa 21.12.2017 saakka.

Kehonkoostumusmittaukset vuoden ajaksi 49 € (normaalihinta 90 €)

Kehonkoostumuksen vuosiseuranta sopii kaikille, jotka haluavat seurata kehonkoostumuksensa tilannetta luotettavasti ja säännöllisesti. Mittauksiin kuuluvat Inbody- kehonkoostumusmittaus (tai pihtimittaus) ja vyötärönympäryksen mittaus sekä liikuntafysiologin suullinen palaute ja havainnoillistava tulosseuranta.

Sisältö:

  • 3 kpl Inbody- tai pihtimittausta vuoden aikana
  • Liikuntafysiologin palaute ja kirjallinen tulosseuranta

 

SMART – kuntokatsastus 99 € (normaalihinta 138 €)

SMART - Kuntokatsastus on kattava ja monipuolinen testipaketti, joka antaa luotettavaa tietoa kestävyyden, lihaskunnon, liikkuvuuden ja kehonkoostumuksen tilasta. Liikuntafysiologin kirjallinen ja suullinen testipalaute sekä harjoitteluvinkit auttavat tulosten tulkinnassa ja harjoittelun suunnittelussa. Testi sopii hyvin kaikenikäisille ja -tasoisille.

Sisältö:

  • Kehonkoostumusmittaus (Inbody)
  • Kestävyyskunnon testaus (polkupyöräergometritesti, ei maksimitesti)
  • Lihaskunnon ja liikkuvuuden testit
  • Liikuntafysiologin suullinen ja kirjallinen testipalaute

 

Maksimivoimatestaus 49 € (normaalihinta 70 €)

Maksimivoimatestaus on etenkin nuorten urheilijoiden vammojen ennaltaehkäisyyn suunniteltu testipaketti. Se kuitenkin sopii kaikille, jotka haluavat tietoa voimantuottokyvystään ja voimatasapainostaan. Maksimivoimatestauksessa tehdään isometrisiä maksimivoimamittauksia lihasryhmittän. Mittaukset ovat turvallisia ja helppo suorittaa, joten ne soveltuvat kaikentasoisille liikkujille.   

  • Isometriset maksimivoimatestit
  • Mitattavat lihasryhmät: etu- ja takareidet (oikea ja vasen), vatsa- ja selkä sekä ylävartalon kierto, jalkaprässi (oikea, vasen ja molemmat yhdessä) ja rintaprässi
  • Liikuntafysiologin suullinen ja kirjallinen testipalaute

 

Lahjakorttitilaukset ja lisätiedot ajanvarauksestamme, puh (08) 3132154 tai liikuntaklinikka(at)odl.fi

Lahjakortit ovat voimassa 6 kk, paitsi Kehonkoostumusseuranta, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä mittauksesta alkaen.