Haemme osaajaa ihan uuteen tehtävään - Hoiva-paja täydentää ODL Startin toimintaa elokuussa

26.05.2021

ODL:n kuntouttava työtoiminta laajentaa toimintaansa 1.8.2021 alkaen. Kokonaisuuteen rakennetaan ODL:n ja Oulun kaupungin kumppanuudella uusi toiminta, ODL Startti/ Hoiva.

Hoivassa työtoimintaryhmä tarkastelee omaa tulevaisuuden polkuaan, omia voimavarojaan ja vahvistaa osaamistaan sekä jaksamistaan, tavoitteena poluttuminen muun muassa kohti sote-alan opintoja ja työtä. Ryhmä pääsee myös kokeilemaan erilaisten ryhmien kanssa toimimista, tutustuessaan eri-ikäisten palveluihin ja harjoitellessaan esimerkiksi toimintatuokion järjestämistä. 

Ryhmä tulee työskentelemään tutussa paikassa, jossa valtaosa muista ryhmistämme toimii, osoitteessa Isokatu 47. Myös rekrytointi uuden ohjaajan saamiseksi tämän ryhmän vetämiseen on juuri menossa. Tehtävä löytyy tästä linkistä

Toivomme, että tämä toiminto osaltaa vastaa alaan liittyvään kohtaanto-ongelmaan. Saamme näin myös työnhakijoille matalan kynnyksen mahdollisuuden kurkistaa, millaisia tehtäviä sote-alalla on ja miten monimuotoisesti niihin voi opiskella. Ensisijaista tässä, kuten muissakin Startin toiminnoissa, on kuitenkin tarkastella omaa tilannetta ja vahvistaa omaa hyvinvointia. 

Lisätietoa:
Suvi Tuomikoski
palveluesimies
p. 050 3128 351