NOVA2-hankkeen Etäliikuntakoulutus 9.6.2021

21.04.2021

ESR-rahoitteinen NOVA2-hanke on toiminut Oulussa, Muhoksella, Raahessa, Pudasjärvellä ja Iissä pian kolmen vuoden ajan. Hankkeen tavoitteena on edistää työn- ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten työkykyä matalan kynnyksen liikunnan avulla. Hankkeessa olemme kehittäneet työkaluja, joiden avulla ohjaajat voivat edistää nuorten liikkumista. Etäliikuntakirja on kehitetty, jotta kaikilla nuorilla olisi mahdollisuus liikkua myös poikkeusaikana hyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseksi.

·       Koronapandemia ja nuorten liikkuminen

·       Etäliikunnan ohjauksessa huomioitavat tekijät

·       Työkykyä etäliikunnalla – NOVA2-hankkeen etäliikuntakirja

·       Luonnossa tehtävä harjoite

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu ohjaajille, jotka kohtaavat työssään työn ja koulutuksen ulkopuolella olevia nuoria, mutta koulutus on kaikille avoin.

Kouluttajana toimii NOVA2-hankkeen työntekijä Taina Linna.

Paikka: ODL Kirkkosali, Albertinkatu 16, Oulu (käynti sisäpihan kautta). Mikäli koronarajoitukset estävät lähitoteutuksen, koulutus järjestetään etäyhteydellä.

Aika: Keskiviikko 9.6.2021, kello 12.00-14.30.

Huomioitavaa: Koulutuksen ohjelmaan sisältyy lähiympäristössä toteutettava liikunnallinen harjoite, joten varauduthan sään mukaisella vaatetuksella.

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen pe 4.6.2021 mennessä tästä linkistä.

Koulutukseen sopii 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä. Mikäli osallistumisesi peruuntuu, ilmoitathan siitä meille, jotta paikka voidaan luovuttaa muille halukkaille.

Lisätiedot: 

Taina Linna, etunimi.sukunimi@odl.fi, puh. 050 312 6866