Osta hänelle, joka tarvitsee -kampanja kerää vaatteita tarvitseville

21.04.2021

 

Osta hänelle, joka tarvitsee -kampanja kerää vaatteita tarvitseville 
NY-ODL:lle mittava vaatelahjoitus

 

Oululaiset vaatealan yrittäjät Sami Karppinen ja Sanna Ruuhonen pyörittävät Kauppakeskus Valkeassa Superdry ja Rags vaateliikkeitä. Viimeisen vuoden aikana vaatekaupoissa on ollut koronarajoitusten vuoksi hiljaista. Niin myös Superdryssa ja Ragsissa, sillä ihmiset eivät yksinkertaisesti korona-aikana tarvitse uusia vaatteita. Tukalan tilanteen pohjalta syntyi ajatus kampanjasta, jossa asiakkaat voisivat ostaa vaatteita niitä tarvitseville. Alkupotiksi Karppinen ja Ruuhonen laittoivat 3000 euron edestä varastossa seisovia merkkivaatteita.


– Ajattelimme, että voisimme auttaa ja aktivoida muitakin mukaan kampanjan avulla. Koronan vuoksi iso joukko ihmisiä on vailla toimeentuloa ja jo aiemmin yhteiskunnan rattaista pudonneet ovat entistäkin heikommassa tilanteessa. Osalla ei ole varaa elämän välttämättömyyksiin kuten esimerkiksi ehjiin ja puhtaisiin vaatteisiin, Karppinen toteaa.

Osta hänelle, joka tarvitsee -kampanjalla on tähän mennessä kerätty yli 8000 euron edestä uusia vaatteita lahjoitettavaksi niitä kipeästi tarvitseville. Ensimmäiseksi lahjoituskohteeksi valikoitui NY-ODL:n avopalveluiden asiakkaat. Vaatelahjoitus sisältää kymmeniä pareja tennareita, paitoja ja huppareita kovaan käyttöön lapsille, nuorille ja aikuisille.


– Valitsimme lahjoituksen kohteeksi NY-ODL:n, koska heillä on pitkä kokemus työstä tukea tarvitsevien parissa ja heidän arvonsa peilaavat erinomaisesti yrityksemme arvoja. Yhteistyössä heidän kanssaan voimme olla varmoja, että lahjoituksemme päätyy oikeaan kohteeseen.


– Olemme todella otettuja, että valikoiduimme näin mittavan lahjoituksen kohteeksi. Työskentelemme erilaisia tukitoimia tarvitsevien perheiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä lastensuojelulaitoksista aikuistuvien nuorien kanssa, jotka aloittelevat omaa itsenäistä elämää. Meidän kauttamme moni vaateapua tarvitseva tulee varmasti löydetyksi. Isot kiitokset kaikille kampanjaan osallistuneille, NY-ODL:n palveluesimies Sari Okkonen kiittelee.


Osta hänelle, joka tarvitsee ja auta samalla paikallista putiikkia selviämään! 


Haastamme sinut, yrityksesi ja ystävät mukaan kampanjaamme. Kampanjaan voit osallistua ostamalla lahjakortin haluamallesi summalle tai valitsemalla itse lahjoitettavat vaatteet.
Lisätietoa kampanjasta: https://rags.fi/products/osta-vaate-hanelle-joka-sita-tarvitsee
Seuraa kampanjan edistymistä somessa @rags.fi.