Yksityisiä Helmihetki -konsertteja Yhteisvastuun hyväksi

12.04.2021

 

EDIT 22.4.2021: Helmihetket on myyty loppuun. Mahdollisesta uudesta ajankohdasta tiedotetaan erikseen.

Helmin päivänä perjantaina 7. toukokuuta Oulun tuomiokirkossa voi nauttia live-musiikista omassa yksityiskonsertissa. Vartin mittaisia Helmihetki-konsertteja järjestetään kello 15–20 ja osallistujamäärän yläraja riippuu voimassa olevista koronarajoituksista. Kunkin Helmihetken hinta on 50 euroa. Tuotto lahjoitetaan Yhteisvastuukeräykseen ikäihmisten auttamiseksi Suomessa ja maailmalla. Oman Helmihetken voi varata ennakkoon soittamalla 3.5. mennessä Oulun tuomiokirkkoseurakuntaan Heidi Karvoselle p. 040 574 7091.

Helmihetkiä varten on laadittu neljä vaihtoehtoista kattausta: onnittelu-, rakkaus- lohtu- ja kevätlaulut, joista voi valita konsertilleen mieleisensä teeman. Lisäksi jokainen varauksen tekijä voi esittää oman laulutoiveen. Musiikkia tulkitsevat laulajat Raimo Paaso ja Outi Uusimäki sekä säestäjä Niko Mäenalanen (piano ja harmonikka).

Arkityössään Raimo Paaso toimii Oulun hiippakunnan musiikista vastaavana hiippakuntasihteerinä ja Outi Uusimäki Oulun Diakonissalaitoksen diakoniatyön päällikkönä.

”Ikäihmisten auttamisen ja musiikin yhdistelmä on meille molemmille tärkeää ja luontevaa niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti. On hienoa olla mukana tässä projektissa!”, Outi Uusimäki iloitsee.

“Kirkot ja konserttisalit ovat olleet pitkään kiinni koronan vuoksi, mutta yksityisessä Helmihetkessä läheisten kanssa jaettu turvallinen musiikkielämys on mahdollinen. Konsertti voi tarjota koskettavat puitteet merkkipäivän juhlimiselle yhdessä rakkaimpien kanssa tai se voi olla vaikkapa musiikkilahja rakkaalle ystävälle ja samalla Yhteisvastuukeräykselle", kertoo tuomiorovasti Satu Saarinen Oulun tuomiokirkkoseurakunnasta.

Helmihetki-konserttien toteutuksesta vastaavat Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Oulun Diakonissalaitos ja Oulun hiippakunnan tuomiokapituli.    

 

Yhteystiedot:

Oulun tuomiokirkkoseurakunta:

Diakoniatyöntekijä Heidi Karvonen: p. 040 574 7091, heidi.karvonen@evl.fi

Tuomiorovasti Satu Saarinen p. 040 556 7840, satu.saarinen@evl.fi

 

ODL:

Diakoniatyön päällikkö Outi Uusimäki: p. 050 3125 707, outi.uusimaki@odl.fi