Lähde pääsiäisen kaupunkipolulle!

18.03.2021

Kevät elää liikkeen ja pysähtyneisyyden vaihtelussa – luonto odottaa vielä ja kuitenkin kiihdyttää kohti kesää. Tänä keväänä mieli saattaa olla samassa veneessä. Vapaampien aikojen odotus jo väsyttää, samalla kuitenkin edetään vakaasti kohti parempaa.

Näissä ajatuksissa ODL, Oulun seurakuntayhtymän oppilaitostyö, DIAK sekä Suomen Diakoniaopisto kutsuvat Sinut pääsiäisen kaupunkipolulle! Polulla liike ja pysähtyminen vuorottelevat kevään hengessä. Kuljet noin 3 kilometrin matkan välillä pysähtyen luonnon ja mietiskelyteemojen pariin. Tarjolla on pääsiäisen teemoja ja elämän ihmettelyä, hyvinvoinnin tukea niin ruumiille kuin sielulle.  

Polku kuljetaan älypuhelimen ja Padlet -kartan avulla. Linkin kautta avautuu Oulun keskustan kartta, johon on merkitty pysähtymispaikat. Voit lukea pysäkin sisällön tekstinä tai kuunnella audiolinkin kautta vaikkapa kuulokkeilla.

Polku on ”avoinna” ajalla 29.3. – 11.4. Voit kulkea polun yksin tai etäisyyksistä ja turvallisuudesta huolehtien toisen kanssa. Jos sää suosii ja voitte pitää huolen etäisyyksistä, keittäkää vaikka kuuma juoma termospulloon ja kahvitelkaa ulkona polun päätteeksi! 

Tärkeät tekniset vinkit sekä linkit Padlet -kartalle löytyvät sivulta odl.fi/pääsiäinen.

ODL toivottaa hyvää pääsiäisen aikaa!

 

Lisätietoja: diakoniatyön päällikkö Outi Uusimäki, p. 050 3125 707, outi.uusimaki@odl.fi