NOVA2-hanke Kokemusliikunta nuorten ohjauksessa - koulutus seuroille ja yhdistyksille

27.10.2020

 

Aika: ma 23.11.2020 klo 17-20 ja ma 30.11.2020 klo 17-20. Toteutus etäyhteydellä (Teams)

Toimitko urheiluseurassa tai yhdistyksessä nuorten harrasteliikunnan parissa? Tai haluaisitko tuoda matalan kynnyksen liikuntaa yhdistyksesi 15-29-vuotiaiden harrastustoimintaan? NOVA2-hanke toteuttaa marraskuussa maksuttoman koulutuksen, joka antaa nuorten parissa toimiville uusia ideoita ja valmiuksia kokemusliikunnan soveltamiseen ohjauksessa. Kokemusliikunnalla tarkoitetaan nuorten tarpeista lähtevää matalan kynnyksen liikuntatoimintaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa onnistumisen kokemuksia sekä vahvistaa nuorten hyvinvointia ja toimintakykyä.

Koulutuksen kesto on yhteensä 7 tuntia. Koulutus koostuu kahdesta osasta, jotka toteutetaan Teams-etäyhteyden välityksellä. Lisäksi koulutukseen sisältyy liikuntatuokion suunnitteluun liittyvä pieni välitehtävä, jonka osallistuja voi tehdä itsenäisesti tai halutessaan parityönä.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja:

  • -        -  Matalan kynnyksen liikuntatoiminta seuroissa ja yhdistyksissä
  • -        -  Liikunnan vaikutus nuoren hyvinvointiin
  • -        -  Kokemusliikunnan suunnittelu ja ohjaaminen, lajien soveltaminen
  • -        -  Liikuntaan motivointi
  • -        -  Nuoren tavoittaminen ja kohtaaminen
  • -        -  Etäliikunnan ohjaaminen

Koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseuroissa ja yhdistyksissä harrastetoimintaa ohjaaville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajina toimivat NOVA2-hankkeen työntekijät.

Ilmoittaudu koulutukseen to 19.11. mennessä tästä. Lähetämme etäyhteyslinkin ja tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.