Kuka kuuntelee leipäjonojen köyhää? -keskustelutilaisuus 21.9.

11.09.2020

Korona teki ruoka-avun uudella tavalla ajankohtaiseksi. Miksi niin monet tarvitsevat edelleen ruoka-apua?

Kuulemme vastauksia Oulussa Oulun Diakonissalaitoksen Wegelius-salissa maanantaina 21.9.2020 klo 15-17 järjestettävässä tilaisuudessa. Keskustelun pääosassa ovat taloudellista niukkuutta kokeneet henkilöt, joita kutsumme erityisasiantuntijoiksi.

Erityisasiantuntijoiden kanssa keskusteluun osallistuvat Oulun kaupungin sosiaalijohtaja Arja Heikkinen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen. Mukana on lisäksi SPR:n kooste Oulun leipäjonojen asiakkaiden puheenvuoroista.

Tilaisuuden suoraa verkkolähetystä voi seurata tästä linkistä.

Tilaisuuden järjestävät Oulun evankelisluterilaisen kirkon diakoniatyö, ODL, SPR, Oulun Hiippakunta ja Oulun seurakuntayhtymän OuluToivo2020-hanke.

Tilaisuus on yksi ”Kuka kuuntelee köyhää” -verkoston valtakunnallisista tapahtumista, jotka kaikki järjestetään samaan aikaan eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Tilaisuuksiin on kutsuttu eduskuntaryhmät sekä eri paikkakuntien kuntapäättäjiä ja kunnallispoliitikkoja. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja myös media on kutsuttu paikalle.

Valtakunnallinen Kuka kuuntelee köyhää -verkosto:
www.kukakuunteleekoyhaa.fi

https://www.facebook.com/groups/286058399254962/

Tapahtuman toteutuksessa otetaan huomioon vallitsevat koronarajoitukset. Yleisö voi osallistua tapahtumaan Wegelius-salissa, mikäli koronarajoitukset eivät kiristy nykyisestä. Wegelius-saliin mahtuu turvavälit huomioiden 60 henkilöä.