Etsimme turvallisia aikuisia Walkers- vapaaehtoistyöhön

31.08.2020
Walkers-vapaaehtoiset tekemässä  jalkautuvaa nuorisotyötä Oulun keskustassa. Walkersin aikuiset tunnistat logolla varustetuista liiveistä ja rennosta asenteesta. 

 

Nuorisotyö on tänään tärkeämpää kuin koskaan. Vallitsevien poikkeusolojen vuoksi vapaaehtoisvoimin tehdyn työn merkitys kasvaa entisestään. Ollaan siis viisaita ja huolehditaan, että resurssimme riittävät myös tulevaisuudessa. Tervetuloa siis mukaan tekemään tärkeää työtä yhdessä ammattilaisten kanssa; tule Walkers-vapaaehtoistyöntekijäksi eli Wapariksi!

Etsimme nyt nuoruuden veteraaneja toimintaamme mukaan. Waparit tekevät rentoa ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä nuorten parissa koulutetun nuorisotyön ammattilaisen opastuksella juuri sen verran kun omiin aikatauluihin milloinkin sopii. 

Seuraava Aseman Lapset ry:n järjestämä waparikoulutus järjestetään etäyhteyksillä to 24.9. Koulutuksiin osallistujat valitaan haastatteluiden perusteella.

Kysymyksessä on teoriakoulutus, jota syvennetään käytännön koulutuksilla paikallisessa Walkersissa. Hae nyt Walkers-vapaaehtoiseksi Aseman lapset ry:n sivustolla, jonka alalaidasta löydät ilmoittautumislomakkeen. Hakea voit nyt myös ODL:n Vapaaehtoiseksi-osion kautta. Lisätietoja antaa Oulun Walkers nuorisotyöntekijä Perttu Kemppainen, p. 050 312 8267, perttu.kemppainen@odl.fi.

Lisätietoa Walkers toiminnasta ODL:llä