Ilmoittaudu NOVA2-hankkeen kokemusliikunnalla hyvinvointia koulutukseen!

25.06.2020

NOVA2-hanke toteuttaa maksuttoman Kokemusliikunnalla hyvinvointia –koulutuksen elo-syyskuussa 2020. Koulutuksen kesto on yhteensä 12 tuntia.

NOVA2-hankkeessa kokemusliikunnalla tarkoitetaan nuorten tarpeista lähtevää matalan kynnyksen liikuntatoimintaa, minkä tavoitteena on mahdollistaa onnistumisen kokemuksia sekä edistää nuorten työ- ja toimintakykyä niin, että koulutukseen ja työelämään hakeutuminen mahdollistuvat.

Koulutus on osallistava ja koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja:

  • Mitä kokemusliikunta on?
  • Liikunnan vaikutus nuoren hyvinvointiin, työkykyyn ja terveyteen
  • Kokemusliikunnan suunnittelu
  • Kokemusliikunnan ohjaaminen
  • Liikunnan puheeksi ottaminen
  • Liikuntaan motivointi

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu ohjaajille, jotka kohtaavat työssään työn- ja koulutuksen ulkopuolella olevia nuoria, mutta koulutus on kaikille avoin.

Kouluttajana toimivat NOVA2-hankkeen työntekijät.

Aika: 25.8.2020, klo 9-15 ja 1.9.2020, klo 9-15. Pidämme molempina päivinä omakustanteisen ruokatauon.

Paikka: Oulun keilahalli. Isokatu 97, Oulu. Koulutuksen ohjelmaan sisältyy lähiympäristössä tai lähellä olevassa liikuntatilassa toteutettavia liikunnallisia harjoitteita, joten varauduthan sään mukaisella liikuntavaatetuksella. Keilahallin pihassa on maksuton pysäköinti.

Koronaepidemian estäessä lähikoulutuksen, toteutamme koulutuksen soveltuvin osin etänä. Mikäli joudumme pitämään etäkoulutuksen, niin koulutuspäivien pituudet voivat lyhentyä.

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen 17.8.2020 mennessä tästä linkistä. Koulutukseen sopii 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä. Mikäli osallistumisesi peruuntuu, ilmoitathan siitä meille, jotta paikka voidaan luovuttaa muille halukkaille.

Lisätiedot: Projektikoordinaattori Miia Länsitie. miia.lansitie(at)odl.fi, p. 050-3125757.