ODL Helmi avaa ovensa 1.6.

27.05.2020

Kohtaamispaikka, kahvila ODL Helmi avaa ovensa  kesäkuun alussa. Kahvilatoiminnan lisäksi kohtaamispaikkaan tuodaan sisällöllisiä, yhteisöllisyyttä vahvistavia elementtejä ODL Säätiön palveluista.

ODL Helmen suunnittelussa on panostettu viihtyisyyteen, aiestiesteettömyyteen ja eri-ikäisten asiakkaiden tavoittamiseen.  Väittäisimme myös, että ODL Helmi on Oulun viilein kahvila erinomaisen ilmastoinnin johdosta. ODL Helmen juuret juontavat ODL:n historiaan vuoteen 1898. Löydät tämän tarinan ODL Helmen seinältä ja itse Helmen Mannerheimin puistoa vastapäätä osoitteesta isokatu 47, 1.krs, tervetuloa!

Kohtaamispaikan palvelut:

Kahavila Pöönä

ODL Helmessä toimiva Kahavila Pöönä on osa ODL Startin kuntouttavaa työtoimintaa. Pöönässä voit istahtaa hetkeksi alas ja nauttia kupillisen lämmintä juotavaa ja itse valmistamiamme herkullisia leivonnaisia. Tule maistamaan esimerkiksi kuuluisaa voisilmäpullaamme tai sitruunakakkusta. Meiltä voit tilata leivonnaisia myös tilauksesta, löydät valikoiman ja hinnaston täältä.

Yhteystiedot:
Kahavila Pöönä
Isokatu 47
maritta.hyttinen@odl.fi
050 312 5710

Walkers

Nuorisokahvila Walkers palvelee 13-18 vuotiaita nuoria ODL Helmen tiloissa arki-iltaisin (ti-pe). Tarkista aukioloajat ja toiminnan sisältö Walkersin omilta sivuilta ja tule piipahtamaan - me tarjotaan kahvit ja mukavaa yhdessä oloa!

Kohtaamispaikan aukioloajat 1.6 alkaen:

ma-pe klo 9-13 avoin kahvila, Kahavila Pöönä
ti-to klo 15-20 nuorisokahvila Walkers (13-18v)
pe klo 16-22 nuorisokahvila Walkers (13-18v)

www.odl.fi/helmi