Etsimme turvallisia aikuisia Walkers vapaaehtoistyöhön

04.05.2020

Nuorisotyö on tänään tärkeämpää kuin koskaan. Myös poikkeusolojen jälkeen nuorisotyö on tärkeää – tai oikeastaan erityisesti silloin! Ollaan viisaita jo ennakkoon ja huolehditaan, että resurssimme riittävät myös tulevaisuudessa. Tervetuloa siis mukaan tekemään tärkeää työtä yhdessä ammattilaisten kanssa! Tule Walkers-vapaaehtoistyöntekijäksi eli Wapariksi!

Etsimme nyt nuoruuden veteraaneja toimintaamme mukaan. Waparit tekevät rentoa ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä nuorten parissa koulutetun nuorisotyön ammattilaisen opastuksella juuri sen verran kun omiin aikatauluihin milloinkin sopii. 

Seuraavat Aseman Lapset ry:n järjestämät waparikoulutukset järjestetään etäyhteyksillä to 28.5. klo 16-20 ja to 4.6. klo 12-16. Koulutuksiin osallistujat valitaan haastatteluiden perusteella.

Kysymyksessä on teoriakoulutus, joita syvennetään käytännön koulutuksilla omassa walkersissa. Hae nyt Walkers-vapaaehtoiseksi Aseman lapset ry:n sivustolla, jonka alalaidasta löydät ilmoittautumislomakkeen. Hakea voit nyt myös ODL:n Vapaaehtoiseksi-osion kautta. Lisätietoja antaa Oulun Walkers nuorisotyöntekijät Perttu Kemppainen, p. 050 312 8267, perttu.kemppainen@odl.fi ja Satu Rajavaara p. 050 312 5875, satu.rajavaara@odl.fi 

Lisätietoa Walkers toiminnasta ODL:llä