NOVA2-hankkeen Liikuntakaverikoulutus

19.02.2020

Koulutus on peruttu ja uusi ajankohta ilmoitetaan kevään aikana

NOVA2-hanke etsii vapaaehtoisia liikuntakavereita 15–29-vuotiaille nuorille, jotka liikkuvat vähän tai kaipaavat kaveria liikkumiseen. Liikuntakaveri tukee nuorta liikunnan harrastamisessa esimerkiksi lähtemällä juttuseuraksi kävelylle tai mukaan kokeilemaan uutta lajia.

Liikuntakaverina voi toimia kuka tahansa, joka on kiinnostunut liikkumisesta. Hän ei ole valmentaja tai liikunnan ammattilainen, vaan nuoren vierellä kulkija. Liikuntakaveriparit muodostetaan yhteisten kiinnostuksen kohteiden pohjalta ja he voivat sopia keskenään, kuinka usein tapaavat toisiaan. Liikuntakaverin on oltava vähintään 18-vuotias ja SPR:n Ystävätoiminnan peruskurssin suorittanut.

Kiinnostuitko?

NOVA2-hanke kouluttaa kaikki vapaaehtoiset ja koulutuksesta saa todistuksen.   Seuraava koulutus järjestetään tiistaina 17.3.2020 klo 17.30-20.30 SPR:n Oulun piirintoimistolla (Uusikatu 22).  Koulutus on maksuton, eikä sido mihinkään.
Ilmoittaudu mukaan https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/6481


Seuraava SPR:n ystävätoiminnan peruskurssi järjestetään 10.3.2020.                                                                               Ilmoittaudu mukaan https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/6456


Tervetuloa mukaan liikuntakaveritoimintaan!