ODL Liikuntaklikan uutiskirje 10/2019

29.10.2019

 

Kunnon lahja Isälle!

Saako Isä tänä vuonna lahjaksi jälleen konvehtilootan ja partavettä vaiko jotakin ihan muuta? Olisiko tänä vuonna aika antaa isälle lahjaksi omaa aikaa ja hyvinvointia?

Läheisellesi räätälöity kuntotesti ja ikioma harjoitusohjelma ilahduttaa pitkään ja tuottaa hyvää mieltä ja hyvinvointia.

Nyt voit hankkia lahjakortit verkkokaupastamme tai soittamalla asiakaspalveluumme 08 313 2154.

Isänpäivälahjakortin ostaneille nyt treenipaita testiin tulijalle kaupan päälle.

 

 

 

Tule kuulemaan miten voit liikunnan avulla edistää terveyttäsi

ProTerveys-luento 21.11.2019 klo 14 - 15: Pitkäaikaissairauksia ehkäisevä ja terveyttä edistävä liikunta - minkä verran ja millaista?

Maksuttomalla yleisöluennolla käsitellään liikunnan terveysvaikutuksia pitkäaikaissairauksien ja ehkäisyn näkökulmasta. Mitä terveyshyötyä liikkumisesta on keski-ikäiselle ja ikääntyneelle? Millaista liikuntaa ja kuinka usein olisi hyvä liikkua? Mistä kipinää liikkumiseen? Luennoitsija Miia Länsitie, TtM, tutkija, ODL Liikuntaklinikka. Lue lisää

 

Uusia ideoita nuorten ohjaustyöhön

Kokemusliikunta ja luovat menetelmät nuorten ohjauksessa -koulutus

Maksuttomassa Höntsä-hankkeen järjestämässä koulutuksessa tutustumme toiminnallisiin menetelmiin ohjata nuorille matalan kynnyksen liikunnallista ja luovaa toimintaa yhdistettynä elämänhallintataitojen oppimiseen. Koulutus koostuu kahdesta kolmen tunnin osiosta: 27.11. ja 2.12.. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet. 

 

Tutkittua tietoa liikunnan yhteydestä tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen

Valtakunnalliset Liikuntalääketieteen päivät 13. - 14.11.2019 Helsingissä

Liikuntalääketieteen päivien teemana on Liikunta ja TULE-terveys. Seminaarissa tarkastellaan, miten liikunnalla voidaan edistää tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä ja vaikuttaa kroonisiin TULE-ongelmiin. Tarjolla on hieno mahdollisuuden tutustua alan tuoreeseen tutkimukseen. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!Lue lisää 

 

 

Tutustu Oulun yliopiston ja ODL Liikuntaklinikan yhteistyöhankkeen loppuraporttiin

 

”Liikunta-aktiivisuutta määrittävät tekijät elinkaaressa lapsuudesta keski-ikään” – hanke on päättynyt kesäkuussa 2019. Hanketta rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö.

Loppuraportissa kuvataan hankkeen tavoitteet, toteutus ja tulokset. Lisätietoja ja hankkeen loppuraportti on luettavissa täällä