ODL Liikuntaklinikan uutiskirje 9/2019

26.09.2019

 

ODL Liikuntaklinikka kouluttaa:

Ilta urheilijoille, valmentajille, personal trainereille ja ohjaajille

LAADUKAS FYSIIKKAVALMENNUS - Kokonaiskuormituksen seuranta

Ti 8.10.2019 klo 18 - 20

Lisätietoja

 

ProTerveys -luennot

Lihaskunto ja ikääntyminen - teoriaa ja käytäntöä lihaskuntoharjoittelusta

To 10.10.2019 klo 13 - 14

Luennolla käsitellään lihaskuntoa ja sen harjoittamista etenkin ikääntymisen näkökulmasta. Luennossa on mukana niin teoriaa kuin käytännön vinkkejä lihaskuntoharjoittelusta. Luennoitsijat Jaakko Tornberg, LitM, testauspäällikkö, ODL Liikuntaklinikka ja Sami Juutinen, fysioterapeutti, vastaava ohjaaja, ODL Hoivapalvelut.

Lisätietoja

 

NOVA2-hankkeen syventävät teemakoulutukset

NOVA2-hanke järjestää loka-marraskuussa maksuttomia kokemusliikunnan teemakoulutuksia Oulussa. Koulutusten aiheina on liikunta ja nuorten psyykkinen hyvinvointi (28.10.) sekä nuorten motivointi liikunnan lisäämiseen (26.11.). Kouluttajana toimii Taina Linna, joka on koulutukseltaan sairaanhoitaja YAMK ja ammatillinen opettaja.

Lisäksi syksyn aikana on tulossa seuroille ja yhdistyksille suunnattuja kokemusliikunnan peruskoulutuksia Iissä, Pudasjärvellä ja Muhoksella. Lisää tietoa koulutuksista löytyy NOVA2-hankkeen verkkosivuilta.

Lisätietoja

 

 

Kuntotestaus + ammattilaisen palaute = juuri sinun näköisesi harjoitusohjelma!

Aloita syksy hyvällä sykkeellä – nappaa huipputarjous!

Kuntotestaus + 3 kk:n harjoitusohjelma 189 € (242 €)

Saat sinulle sopivan kuntotestauksen (harjoitustasotesti tai SMART-kuntokatsastus) ja kolmen kuukauden yksilöllisen harjoitusohjelman, joka tehdään tasosi ja tavoitteesi mukaiseksi.

Tarjous on voimassa 30.10.2019 asti.

Lisätietoja

 

Muistathan, että palvelujamme voi ostaa myös verkkokaupasta.

 

Liikunta tärkeää nuoren miehen sydänterveydelle

Tuoreen kutsuntaikäisillä tehdyn oululaistutkimuksen mukaan säännöllinen liikunta näkyy jo nuorena sydämen sykevaihtelussa, joka kuvaa sydämen hermostollista säätelyä. Tulokset osoittivat myös, että jo kevyt fyysinen aktiivisuus voi parantaa nuorten miesten sydämen säätelyä. Lue lisää.

 

 

www.odl.fi