ODL Liikuntaklinikan uutiskirje 8/2019

22.08.2019

ODL Liikuntaklinikan verkkokauppa avautui!

 

 

Olemme avanneet verkkokaupan. Jatkossa voit ostaa palvelujamme myös netissä. Huomioithan, että ostoksesi ovat käytettävissä 6 kuukauden ajan ostosta.

Tutustu verkkokauppaan.

 

 

Lisäsimme fysioterapia-aikoja, fysioterapeutti Roosa Nevalainen liittyi asiantuntijatiimiimme

 

Nyt pystymme palvelemaan myös fysioterapia-asiakkaitamme paremmin, sillä fysioterapeuttimme Satu on saanut kollegan. Roosa Nevalainen on aloittanut meillä fysioterapeuttina keväällä. ODL Liikuntaklinikka onkin Roosalle jo tuttu paikka, koska hän on suorittanut meillä oman syventävän harjoittelunsa vuonna 2016 perehtymällä urheilufysioterapiaan. Hän tuntee myös urheilijan hyvinvoinnin tueksi tekemämme moniammatillisen yhteistyön. Roosa on normaaleiden tuki-ja liikuntaelinvammojen lisäksi perehtynyt liikuntaan liittyvien rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Hänellä on omaa aikaisempaa kilpaurheilukokemusta muodostelmaluistelusta. 

Ajan fysioterapiaan voit varata ODL Liikuntaklinikan numerosta 08 3132 154 tai nettiajanvarauksen kautta.

 

 

 

Aloita syksy hyvällä sykkeellä - nappaa huipputarjous

 

Kuntotestaus + 3 kk:n harjoitusohjelma 189 € (242 €)

Valitse sinulle sopiva kuntotestaus (harjoitustasotesti tai SMART-kuntokatsastus) ja saat lisäksi kolmen kuukauden yksilöllisen harjotusohjelman, tasosi ja tavoitteesi mukaan.

Tarjous on voimassa 30.10.2019 asti, miksi et aloittaisi jo tänään?

Lue lisää. Ajan testiin voit varata ODL Liikuntaklinikan numerosta 08 3132 154 tai nettiajanvarauksen kautta.

ODL Juoksukoulu ja Juoksuvalmennus

Aloita pysyvä juoksuharrastus ODL Juoksukoulussa tai kehity juoksijana ODL Juoksuvalmennuksessa! Ilmoittautuminen on nyt auki molempiin ryhmiin ja paikkoja on vielä muutamia jäljellä. Tervetuloa mukaan Jaakon valmennukseen!

 

Vielä ehdit mukaan ravitsemuskoulutukseen 26.9.2019

 

 

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan ODL Liikuntaklinikan ravitsemuskoulutuspäivään 26.9.2019.

Ohjelma

 

 

 

NOVA2-hanke kouluttaa 

 

NOVA2-hanke järjestää syksyllä 2019 syventäviä kokemusliikunnan koulutuksia. Ensimmäisen syventävän koulutuksen aihe on ”seikkailukasvatus nuorten ohjauksessa” ja se toteutetaan 25.9.2019 Oulussa.  NOVA2-hankkeen syventävät koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työn- ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten kanssa työskenteleville henkilöille, mutta koulutuspaikkojen riittäessä ovat avoimia kaikille. Seuroille ja yhdistyksille suunnattuja kokemusliikunnan koulutuksia järjestämme syksyllä 2019 Raahessa, Iissä, Pudasjärvellä ja Muhoksella. Koulutusten tarkemmat paikat ja ajankohdat löytyvät NOVA2-hankkeen verkkosivuilta.

 

 

www.odl.fi