Haemme Diakoniatyön päällikköä

26.06.2019

Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr. (ODL) on pohjoissuomalainen hyvinvoinnin edistäjä ja kehittäjä. ODL tunnetaan osaavasta henkilökunnasta ja laadukkaasta palvelutoiminnasta. ODL tuottaa palveluita, jotka tarjoavat hoivaa ja hoitoa sekä edistävät terveyttä. ODL toimii konsernimuodossa, jonka emona toimii säätiö ja jonka liiketoiminnot on pääosin yhtiöitetty sen tytäryhtiöille. ODL toimii kristillisellä arvopohjalla toteuttaen tarkoitustaan, diakonista palvelutehtävää, eri toimintamuodoin.

Säätiöllä ei ole omistajia, toiminnastamme syntyvä taloudellinen tulos käytetään diakonian toteuttamiseen ja pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Vakavaraisen konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 16 miljoonaa euroa. ODL:ssä työskentelee noin 300 hoiva- ja hoitoalan ammattilaista. Toimintamme ovat laatu- ja ympäristösertifioituja.

Lisätietoja: www.odl.fi

Haemme nyt Oulun Diakonissalaitoksen Säätiöön sr. palvelukseen

Diakoniatyön päällikköä

Avaintehtäväsi on diakonisen substanssin tuominen ODL:n toimintaan. Ylläpidät ODL:n kulttuuriperinnettä ja konkretisoit arvojemme mukaista diakonista palvelutehtävää läpi koko konsernin. Vastaat ODL:n sielunhoidosta ja hartauselämästä. Osallistut diakonisten hankkeiden kehittämiseen ja mahdollisesti uusien hankkeiden luomiseen sekä niiden käytännön toteuttamiseen. Olet mukana ylläpitämässä kirkollista yhteistyötä. Raportoit Diakonia- ja yhteisötoiminnan palvelupäällikölle.

 

Edellytämme luterilaisen kirkon pappisvihkimystä tai vastaavaa teologista koulutusta, vahvaa verkostoitumisosaamista sekä kokemusta haastavassa ympäristössä toimimisesta. Toivomme aktiivista, yhteistyökykyistä ja kehittävää työotetta sekä halua tehdä työtä paremman maailman hyväksi.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa ODL Säätiön toimitusjohtaja Mikko Lapola puh. 050 312 5615. Yhteydenotot arkisin kello 12-16 välisenä aikana viikoilla 29 ja 30.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.7.2019 mennessä osoitteeseen mikko.lapola@odl.fi. Liitä mukaan CV.