Oulun Vesper-kodin toiminta laajenee

14.02.2019

 

 

Vesperkodin toiminta laajenee

 

Oululaisille tutussa Vesperkodissa Isokadulla toiminta laajenee. ”Laajennamme palveluvalikoimaamme Vesperkodin sisällä. Meillä on hyvät puitteet tarjota uudenlaisia palveluita eläkkeellä oleville oululaisille”, kertoo fysioterapeutti Sami Juutinen.

”Haluamme muodostaa Vesperkodista heinäpääläisten olohuonetta, jossa on nykyistä enemmän palveluita saatavilla”, kertoo toimitusjohtaja Sirkka Soramäki. Ajanvarauksen kautta on mahdollista nyt jo saada keskusteluapua Mielen rauhan saavuttamiseksi sekä palveluohjausta ja neuvontaa oman hyvinvoinnin tukemiseksi.

”Käytössämme on senioreille suunnattu kuntosali, jonne on esteetön pääsy. Kuntosalille voikin nyt ostaa jäsenyyden. Jäsenyyden ostamisen yhteydessä liittymismaksuun sisältyy henkilökohtainen kuntosaliohjelma, jonka tekee kuntoutuksen ammattilainen. Henkilökohtainen kuntosaliohjelma otetaan käyttöön opastuksen kautta, näin kuntosalin käyttö on turvallista omatoimisestikin”, kertoo Juutinen.

Kuntosali on avoinna ma-to klo 7-10 ja klo 12-20 sekä pe-su klo 7-20. Aukioloajat ovat pitkät ja mahdollistavat kuntosalijäsenille omatoimisen harjoittelun lähes milloin vain. ”Kuntosalillamme on henkilökunta paikalla perjantaisin klo 10-11 välisenä aikana. Silloin voi kysyä tarvittaessa lisää opastusta kuntosalilaitteiden käyttöön tai tarkennusta vaikka vastusmääriin omaan ohjelmaan liittyen”, tarkentaa Juutinen.

Kuntosalijäsenyyden voi ostaa kätevästi ottamalla yhteyttä sihteeri Anne Rautiaiseen, hän hoitaa liittymiseen liittyen tietojen keräämisen ja varaa ajan kuntosaliopastukseen. Kuntosaliopastuksen aikana saat itsellesi henkilökohtaisen kuntosalikortin, mikä oikeuttaa aukioloaikojen puitteissa kuntosalin käyttöön. Kortti toimii myös oven lukituksen avaamiseen. Kuntosalin maksu hoidetaan laskulla, joten käteistä rahaa ei tarvitse ottaa mukaan.

Vesperkodin tiloista löytyy lounasravintola, jossa palveluntuottajana on Fazer Amica. Kuntosalilla käynnin ja lounaan voi yhdistää toisiinsa, käyden vaikka ensi kuntosalilla ja sitten nauttia lounasbuffetin valikoimasta.

Ajanvaraus: Anne Rautiainen 0503125633

 

Lisätietoja: www.odl.fi/

https://www.odl.fi/fi/odl_hoivapalvelut_oy/kotona_asumista_tukevat_palvelut/kunnon_ihminen/et