Kuntoutuskahvila Pöönä

Starttaa takaisin työelämään tai uusiin opintoihin!

Oletko ollut työttömänä jo jonkin aikaa? Tekeekö mielesi palata työelämään tai ovatko haaveenasi kenties uudet opinnot? Tule kuntoutuskahvila Pöönään, niin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kuntoutuskahvila Pöönä on tarkoitettu kaikenikäisille, jo jonkin aikaa työelämästä poissa olleille työnhakijoille. Toiminta on kuntouttavaa työtoimintaa, jota järjestämme viihtyisässä kuntoutuskahvilassamme. Keskitymme kahvilassa työnhakutaitojen kehittämiseen, opiskeluvalmiuksien parantamiseen tai vaikka mahdollisista arjen haasteista selviytymiseen.

Kahavila Pöönä on pieni 20 asiakaspaikkaa omaava kahvila jossa myydään kahvia teetä, kaakaota, leivonnaisia, piirakoita sekä lounaskeittoja.

Kahavila Pöönässä työtoimija saavat kaipaamansa ja arvostamaansa oikeaa työkokemusta. Toiminta on suunniteltu siten, että työtoimija voivat tehdä työtehtävät avustavina tehtävinä. Kenenkään työtoimijan ei tarvitse hallita kaikkia työtehtäviä, vaan hän voi keskittyä tekemään vain yhtä työtehtävää. Toimintakyvyn parantuessa ja itsevarmuuden lisääntyessä hän voi siirtyä tekemään myös muita työtehtäviä.

Kahavila Pöönässä pääsee harjoittelemaan mm seuraavia työtehtäviä:

Asiakaspalvelu
Kahvituotteiden valmistus, esillepano ja hinnoittelu
Tuotteiden laadun ja riittävyyden seuranta
Lounaslistan suunnittelu ja raaka-aineiden tilaaminen
Lounaiden valmistus ja muita keittiötöitä
Toimistotyöt ja markkinointi Asiakas- ja työtilojen siistiminen

Toimintaa ja työtä sopivassa suhteessa

Kuntoutuskahvila toimintaan pääset mukaan Byströmin nuorten palveluiden tai sosiaali- ja terveydenhuollon lähettämänä.

Kahavila Pöönä
Albertinkatu 14
90100 Oulu

Maritta Hyttinen
Työvalmentaja
p. 050 312 5710
maritta.hyttinen@odl.fi