Sivukartta | Palaute   

Oulun Diakoniaopisto

Oulun Diakoniaopisto - Ihmisläheinen - vastuullinen - pohjoinen

Innostavaa ja aktiivista sosiaali- ja terveysalan sekä humanistisen ja kasvatusalan opiskelua Oulun keskustassa ja Ylitornion vaaramaisemissa.

Koulutamme kahdessa toimipisteessämme osaavia ja työhönsä eettisesti sitoutuneita ammattilaisia tueksi elämän kaikkiin vaiheisiin. Meiltä valmistuva opiskelija on motivoitunut ja työtään kehittävä ammattilainen, jonka osaaminen vastaa työelämän ajankohtaisia tarpeita.

Oppilaitoksemme toimintaa ohjaavat ihmisläheisyys, yhteisöllisyys ja oikeudenmukaisuus. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja kannamme yhteiskuntavastuumme esimerkiksi työskentelemällä syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

AJANKOHTAISTA

11.07.2014
Oulun Diakoniaopisto hakee erityisopettajaa Ylitorniolle

ODL on vastuullinen hyvinvoinnin edistäjä ja suunnannäyttäjä. Tuotamme palveluja, jotka kuntouttavat ja edistävät terveyttä sekä tarjoavat hoivaa ja asumista. Me myös koulutamme ja kehitämme sekä teemme hyvää vapaaehtoistyön ja diakonian avulla. Uudistamme paraikaa voimakkaasti toimintaamme. ODL:n emoyhteisönä toimii Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö. Palveluliiketoimintaamme toteuttavat säätiön tytäryhtiöt. Toiminnastamme syntyvän taloudellisen tuloksen käytämme täysimääräisesti pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin parantamiseen. ODL:ssä työskentelee noin 430 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli noin 25 miljoonaa euroa. Toimintamme on laatu- ja ympäristösertifioitua. 

Haemme Oulun Diakoniaopiston Ylitornion toimipaikkaan ammattitaitoista ja innostunutta

Erityisopettajaa

Tehtävänäsi on vastata ammatilliseen koulutukseen liittyvän valmentavan ja kuntouttavan opetuksen ja ohjauksen (VAKU) kehittämis- ja opetustoiminnasta. Tehtävääsi sisältyy myös opetusta toimipaikkamme ammatillisen perustutkinnon opiskelijoille. Työssäsi Sinulla on mahdollisuus luoda uudenlaista oppimisen kulttuuria yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Erityisopetusta antavan opettajan kelpoisuus ammatillisissa oppilaitoksissa (Asetus 986/1998, muutosasetus 865/2005, muutosasetus 1168/2010, 16§).

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Liisa Ukkola puh. 050 312 5608, liisa.ukkola(a)odl.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV 6.8.2014 mennessä osoitteeseen liisa.ukkola(a)odl.fi

TULOSTA rekrytointi-ilmoitus

 

04.07.2014
Hakuaika maahanmuuttajien ammatilliseen peruskoulutukseen valmistavaan koulutukseen
Täytä hakulomake opintopolussa! Kaikille hakijoille pakollinen kielikoe järjestetään maanantaina 28.7. klo 13 - 15 Oulun Diakoniaopistolla, Uusikatu 46B. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus sekä kirjoitusvälineet

Koulutukseen haetaan www.opintopolku.fi

Hakuaika 16.6. - 25.7.2014

Kaikille hakijoille pakollinen kielikoe järjestetään maanantaina 28.7. klo 13 - 15 Oulun Diakoniaopistolla, Uusikatu 46B. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus sekä kirjoitusvälineet.

Kielikokeeseen ei siis lähetetä erillistä kutsua. Kielikokeen läpäisseille sovitaan henkilökohtaiset haastatteluajat erikseen.

Pääsyvaatimukset: Oleskelulupa, kielitaidon taso A2.2 sekä soveltuvuus alalle.

Koulutuksen on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalan opinnoista.

18.06.2014
Opintotoimiston aukioloajat kesällä
Opintotoimisto on avoinna supistetusti kesäaikaan.

Avoinna seuraavasti:

19.6. klo 10 - 12

23.6. - 4.7. ma - pe klo 10 - 12

7.7. - 1.8. SULJETTU!

Aurinkoista kesää!

OPISKELIJALLE

ELLI WILMA
 
 

 

 YHTEYSTIEDOT

  1. Oulun henkilöstö
  2. Ylitornion henkilöstö
  3. Osoitteet
Hakijalle
Tarjoamme ammatillista, ammattiin valmentavaa ja yleissivistävää koulutusta sekä kursseja niin nuorille kuin aikuisille.
Lue lisää »
Opiskelijalle
Käytännön ohjeita ja vinkkejä, jotka auttavat opintojasi sujumaan suunnitelmien mukaan.
Lue lisää »
Ammatillinen koulutus
Oulun Diakoniaopistossa voit opiskella sekä sosiaali- ja terveysalan että kasvatusalan ammatteihin.
Lue lisää »
Valmentavat ja valmistavat koulutukset
Opiskelijalla on mahdollisuus kehittää ammatillisessa koulutuksessa, työelämässä ja itsenäisessä elämässä tarvitsemiaan valmiuksia.
Lue lisää »
Vapaan sivistystyön koulutus
Kansanopistotoimintaa järjestetään Oulun Diakoniaopiston toimipaikoissa Ylitorniolla ja Oulussa.
Lue lisää »