Sivukartta | Palaute   
 

PALVELEMME ELÄMÄN KAIKISSA VAIHEISSA

Lapset Nuoret Työikäiset 3.ikä Ikääntyneet

AJANKOHTAISTA

ODL Liikuntaklinikka muuttaa

Uusi osoite 1.11.2014 alkaen on Albertinkatu 18 A, Oulu. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme.

Lue lisää »

Fysioterapeutti on lihashuollon spesialisti

Fysioterapeutti Satu Siirtola esitteli Akuutissa (yle.fi) lihashuoltoon kehitetyn putkirullan, jolla jumit helpottavat ja lihakset rentoutuvat.

Lue lisää »

Koulutus- ja tapahtumakalenteri Lahjoita ja tuet vähävaraisia pohjoissuomalaisia

PUHEENAIHEET

Kuntoilemalla kunto kohenee

Raili Huuki, tiimivastaava, fysioterapeutti
Päiväkuntoutus

Iäkkäiden ihmisten toiveena on, että he saisivat asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Omassa kodissa asuminen edellyttää riittävää arjen toimintakykyä. Tätä tavoitetta on mahdollista tukea kuntoutuksen keinoin.

Iäkkäiden kuntoutuksen tavoitteena on omatoimisuuden ja hyvinvoinnin parantaminen tai säilyminen. ODL on ollut jo vuosikymmeniä toimijana vanhuskuntoutuksessa. Palveluvalikossa on laitos-, avo- ja päiväkuntoutusta.

Lue koko artikkeli »

Työhyvinvointia luonnosta

Ympäristön vaikutuksia ihmisen mieleen on tutkittu jo pitkään. Viime vuosina Suomessakin on tutkittu luontokokemuksen merkitystä esimerkiksi työstressistä palautumiselle. Kokemukset työhyvinvointitoiminnasta, mielenterveyskuntoutujien ja maahanmuuttajien virkistystoiminnasta ovat olleet erittäin myönteisiä.

Lue lisää »

Välittävä työaika kotihoidossa

Oulun Diakonissalaitoksen tunnuslauseena on ”Välittävä ja vastuullinen”. Välitön työaika on ollut kotihoidon kuumin termi jo muutaman vuoden. Välittävä työaika kotihoidossa on ratkaisevaa niin asiakkaan kuin kotihoidon työntekijän kannalta.

Lue lisää »