Pohjoissuomalainen: auta vähävaraisia

Autamme lahjoitusvaroin

ODL tukee taloudellisissa vaikeuksissa olevia. Jaamme avustuksia pohjoissuomalaisille lapsille ja nuorille harrastusvälineiden hankintaan ja harrastusmaksuihin. Tuemme myös taloudellisissa vaikeuksissa olevia pohjoissuomalaisia lahjoitusvaroin tehtävin avustuksin.

Kuka tahansa voi tehdä lahjoituksen, myös yritykset ja yhdistykset. Myös merkkipäivämuistamiset ja testamenttilahjoitukset voi ohjata rahankeräyksiimme.

Voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi määrittelemällä lahjoituksesi kuukausittain toistuvaksi. Pienelläkin lahjoituksella on merkitystä!

ODL ohjaa keräyksen tuoton lyhentämättömänä keräyskohteisiin.

Testamentti- ja merkkipäivälahjoitukset »

Lahjoita Oulun seudulla asuvalle lapselle mahdollisuus harrastaa

Lahjoittamalla annat lapsen ja nuoren elämään monenlaista hyvää: onnistumisen elämyksiä, uusia ystäviä sekä tukea kasvuun ja kehitykseen. Lahjoituksia voi tehdä tilisiirtona (tiedot alla) tai soittamalla numeroon 0600 04465 (puhelun hinta 10,01 e + pvm/mpm).

Avustus maksetaan harrastavan lapsen tai nuoren joukkueen/harrastusjärjestön tilille tai annetaan maksusitoumuksena välineiden hankkimista varten. Avustuksen enimmäismäärä lasta kohden on noin 400 euroa vuodessa.

Voit valita lahjoituskohteeksi joko pohjoissuomalaiset vähävaraiset lapset ja nuoret tai kohdentaa lahjoituksesi oululaisille vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Vuonna 2016 mahdollistimme 202 nuoren harrastamisen – kiitos lahjoittajien!

Lahjoita pohjoissuomalaisille vähävaraisille

Vähävaraisille pohjoissuomalaisille suunnatut lahjoitukset jaetaan Oulun Hiippakunnan Diakoniarahaston kautta lyhentämättömänä pohjoissuomalaisille vähävaraisille. Avustuksilla maksetaan asiakkaan laskuja tai annetaan ostositoumus ruokaan ja hygieniatuotteisiin. Ennen avustuksen myöntämistä tarkistetaan avustuksen saajan vähävaraisuus ja yhteiskunnalta saadut tuet.

LahjoitustilitOululaiset vähävaraiset harrastavat lapset ja nuoret
Tilinumero: FI74 1739 3000 0112 39
Maksun saaja: ODL Vähävaraiset nuoret
Vähävaraiset pohjoissuomalaiset
Tilinumero: FI63 1739 3000 0110 49
Maksun saaja: ODL Vähävaraiset pohjoissuomalaiset
ODL:llä on Poliisihallisuksen myöntämä rahankeräyslupa Oulun ja Lapin poliisilaitosten alueilla. Ohjaamme tuoton lyhentämättömänä avustuksiin.

Rahankeräyslupa »