Ravitsemusterapia

ODL:n ravitsemusterapeutit ovat tukenasi ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Ravitsemusterapeutit antavat yksilöohjausta, pitävät tilauksesta erilaisia ryhmiä sekä keskustelu- ja koulutustilaisuuksia. Laillistetut ravitsemusterapeuttimme ovat elintarvike- tai terveystieteiden maistereita, joilla on pitkä käytännön kokemus.

Tuotamme myös muita ravitsemusterapiapalveluita kunnille ja yhteisöille esim. ravitsemusterapeutin työpäivä terveyskeskuksessa ja ruokapalveluiden laadun arviointi.

Varaa aika ravitsemusterapeutille verkossa »

 Marja_Vanhala Marja Vanhala
Ravitsemusterapeutti, tutkija, 
FT, ETM, laillistettu ravitsemusterapeutti
ODL Liikuntaklinikka


Marja työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina. Hän ohjaa ja  kouluttaa yksilöitä ja ryhmiä sekä tutkii ravitsemuksen ja elintapojen yhteyksiä. Erityisesti Marjan vahvuusalueita ovat ylipainoiset lapset ja aikuiset, syömisen hallinnan haasteita pohtivat ja urheilevat nuoret sekä ikääntyvät.

Leinonen Emilia,

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Emilia työskentelee ODL Liikuntaklinikalla ravitsemusterapeuttina ohjaten sekä yksilöitä että ryhmiä. Emilian erityisosaamista ovat toiminnalliset vatsavaivat, painonhallinta ja tunnesyöminen, syömishäiriöiden hoito, sydän- ja verisuonisairauksien ravitsemushoito sekä erilaiset erityisruokavaliot, kuten kasvisruokavaliot, keliakiaruokavalio ja FODMAP-ruokavalio.

 

 

 

 

 

 

 

Tiedustelut ja ajanvaraus
(08) 313 2154
liikuntaklinikka(at)odl.fi

ODL Liikuntaklinikka
Albertinkatu 18 A
90100 Oulu
Puh. (08) 313 2154
Fax (08) 371 855
Sijainti kartalla »

Aukioloajat:
ma-to klo 8-16
pe klo 8-15