Liikuntalääkäri

Liikuntalääketieteen asiantuntija palvelee

Liikuntalääketieteen erikoislääkärimme palvelevat kaikenikäisiä ja kaikenkuntoisia liikkujia, aloittelijoista ja peruskuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Liikuntalääkärimme tutkivat ja hoitavat kaikkia urheiluun ja liikuntaan liittyviä ongelmia kuten urheilu- ja rasitusvammoja.

Liikuntalääkärimme ovat perehtyneitä liikuntaan, terveyteen, elintapoihin ja niiden väliseen yhteyteen sekä mm. rasitusvammojen ja ylikuormitustilojen hoitoon ja ennalta ehkäisyyn. He tekevät myös mm. urheilijan terveystarkastuksia ja suorituskyvyn mittauksia kaiken tasoisille liikkujille ja liikunnasta kiinnostuneille. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös liikuntaan liittyvien hengitystieoireiden tutkimukset (esim. rasitusastma). Hoitopolku alkaa varaamalla ajan liikuntalääkärin vastaanotolle.

Varaa aika liikuntalääkärin vastaanotolle
verkossa>>

ODL Liikuntaklinikan hoitopolku>>

Hinnasto>>

Varaa aika liikuntalääkärin valvomaan kuntotestiin (149€)
p.08 313 2154
Tarkastuksessa selvitetään asiakkaan nykyinen kunto ja mahdollisesti siihen vaikuttavien sairauksien vaikutus. Tutkimus soveltuu aikaisemmin liikuntaa harrastamattomalle keski-ikäiselle tai sitä vanhemmalle, sekä henkilöille, joilla on hoitotasapainossa olevia perussairauksia (verenkierto- tai hengityselimistön sairaus, diabetes yms.), mutta liikunnan aloittaminen mietityttää.
Tutustu myös muihin terveys- ja kuntotarkastuspaketteihin>>
Sydäntutkimukset Palveluihimme kuuluu rasitus-EKG -tutkimus. Tutkimuksen toteuttaa omien asiantuntijoidemme ohella kokeneet sisätautilääkärit sekä kardiologit.
Lue lisää>>
Nuoren urheilijan terveystarkastus (130€) Urheilijan terveystarkastus on tarkoitettu henkilölle, joka on aloittamassa tavoitteellista urheilua tai urheilee ja harjoittelee jo tavoitteellisesti. Terveystarkastuksen tekee lääkäri, joka on erikoistunut urheilijan terveyden  hoitoon. Terveystarkastuksessa varmistetaan, että henkilön terveys on hyvä ja keho kestää kovankin harjoittelun ja rasituksen.
Lue lisää>>
 Tiina_Nylander2
Tiina Nylander
LL, liikuntalääketieteen ja yleislääketieteen erikoislääkäri, ODL Liikuntaklinikka


Tiina toimii ODL Liikuntaklinikalla erikoislääkärinä. Hänellä on monipuolinen koulutus ja kokemus, erityisesti liikuntaan liittyvien ja rasitusvammojen tutkimisessa ja hoidossa. Tiina toimii ylilääkärinä ja liikuntalääketieteen erikoislääkäreiden kouluttajana ODL Liikuntaklinikalla. Lisäksi hänellä on niin kansallisia kuin kansainvälisiäkin luottamustehtäviä; mm. kansainvälisen salibandyliiton lääketieteellisen komitean varapuheenjohtajuus. Tiina toimi myös miesten lentopallomaajoukkueen lääkärinä 2006-2010.


 Joni-Keisala-200x200 Joni Keisala
LL, liikuntalääketieteeseen erikoistuva lääkäri, ODL Liikuntaklinikka


Joni on erikoistumassa liikuntalääketieteeseen. Työkokemusta on kertynyt laaja-alaisesti ennen tuloa Liikuntaklinikalle mm. lastentaudeilta, ortopedialta ja perusterveydenhuollosta. Entisenä urheilijana ja nykyisenä aktiiviliikkujana kiinnostuksen kohteina ovat vammojen hoito ja eritoten näiden ennalta ehkäisy. Joni toimi 2013 – 2016 -98 syntyneiden poikien jääkiekkomaajoukkueen lääkärinä.


 HannaKasvokuva Hanna Junttila
LL, liikuntalääketieteen ja fysiatrian erikoislääkäri, kuntoutuksen erityispätevyys, ODL Liikuntaklinikka


Hanna on liikuntalääketieteen ja fysiatrian erikoislääkäri ja hänellä on kuntoutuksen erityispätevyys. Lisäksi Hanna kuuluu Suomen Lääkäriliiton Liikuntalääketieteen alajaoksen johtoryhmään. Entinen pikajuoksija harrastaa nykyisin monipuolista kuntoliikuntaa, mm. jääkiekkoa ja golfia. Hanna on auttanut lähestulkoon kaikkien eri urheilulajien edustajia sekä kuntoliikkujia ja liikuntaa aloittelevia heidän terveysongelmissaan ja vaivoissaan.


Lumme Jarmo, LT, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri

Vuotikka Pekka, LL, sisätautien erikoislääkäri, reumatologi

 

Tiedustelut ja ajanvaraus
(08) 313 2154
liikuntaklinikka(at)odl.fi

ODL Liikuntaklinikka
Albertinkatu 18 A
90100 Oulu
Puh. (08) 313 2154
Fax (08) 371 855
Sijainti kartalla »

Aukioloajat:
ma-to klo 8-16
pe klo 8-15