Fysioterapia

Fysioterapiaa liikkujille

ODL Liikuntaklinikan fysioterapeutit tarjoavat asiantuntevaa ja yksilöllistä ohjausta liikuntaan liittyvien vammojen ehkäisyssä ja hoidossa. Palvelumme sopivat liikuntaharrastusta aloittaville, peruskuntoilijoille ja huippu-urheilijoille. Asiakkaamme ovat kaikenikäisiä liikkujia.

Fysioterapeuttimme tekevät tiivistä yhteistyötä liikuntalääketieteen erikoislääkäriemme kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Varaa aika fysioterapeutin vastaanotolle » 

Fysioterapeutin palvelut

  • Toistuvien rasitusvammojen syiden selvittäminen ja kuntoutus
    • Myös lasten ja nuorten kasvamiseen liittyvät rasitusvammat (esim. apofysiitit, rasitusosteopatiat)
  • Kiputilojen, esimerkiksi polvikivun tai selkäkivun syiden selvittäminen ja kuntoutus
  • Lihastasapainokartoitukset ja ohjeet
  • Tuki- ja liikuntaelimistön vammojen kuntoutus
  • Shockwave-hoito esim. tennis- ja golfkyynärpään, kalkkiolkapään ja akillesoireiden hoitoon. Katso Shockwave-esite.

ODL Liikuntaklinikka tarjoaa myös hierontapalveluja. Kysy lisätietoja hierontapalveluista ja varaa aika, puh. (08) 313 2154.

 Satu_Siirtola
Satu Siirtola
Fysioterapeutti, ODL Liikuntaklinikka


Satu toimii ODL Liikuntaklinikan fysioterapeuttina. Hänellä on pitkä kokemus eri-ikäisten kuntoilijoiden ja urheilijoiden liikuntaan liittyvien vammojen, erityisesti rasitusvammojen syiden selvittelystä, hoidosta ja kuntoutuksesta. Satu on erityisesti perehtynyt alaraajojen biomekaniikan ja lihastasapainon tutkimiseen ja ohjaukseen. Lisäksi hän on erittäin kokenut ja monipuolinen ryhmänvetäjä ja mm. koulutettu pilatesohjaaja.


 

 

 Markku Moisala
Markku Moisala
Fysioterapeutti, ODL Liikuntaklinikka


Fysioterapeuttina Markun ammatilliset vahvuudet ovat tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi Markun käytössä on myös uusinta teknologiaa, paineaaltohoitolaite eli Shockwave-laite, jolla tieteelliseen näyttöön perustuen pystytään hoitamaan useita hankaliakin vaivoja, kuten kalkkeutunutta olkapäätä ja jalkapohjan kiputiloja. Shockwave on myös erinomainen vaihtoehto urheilijoiden lihasten ylirasitustilojen hoitoon.