Kaikki ei pelaa

Kaikki ei pelaa logo

Lahjoita Oulun seudulla asuvalle vähävaraiselle lapselle mahdollisuus harrastaa

Voit tehdä lahjoituksen Oulun seudun vähävaraisille nuorille soittamalla numeroon 0600 04465 (puhelun hinta 10,01 e + pvm/mpm) tai tekemällä tilisiirron. Voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi määrittelemällä lahjoituksesi kuukausittain toistuvaksi. Pienelläkin lahjoituksella on merkitystä!

Ohjeet tilisiirron tekemiseen:

Tilinumero: FI74 1739 3000 0112 39
Maksun saaja: ODL Oulun seudun vähävaraiset nuoret

Jos haluat tukea laajemmin pohjoissuomalaisten (muidenkin kuin Oulun seudun) vähävaraisten nuorten harrastamista, tee lahjoita alla olevalle tilille:

Tilinumero:  FI42 8189 9710 041499
Maksun saaja: ODL Pohjoissuomalaiset vähävaraiset nuoret

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee omassa verkkopankissasi kerran kuukaudessa toistuva maksu haluamallesi lahjoitussummalle ja tilille. Se onnistuu kun valitset maksun toistuvuudeksi ‘kerran kuukaudessa’ tai ‘kuukausittain’. Kirjoita viestikenttään: Kuukausilahjoitus.

Porukkaan kuulumisen tunnetta

Lahjoittamalla annat lapsen / nuoren elämään monenlaista hyvää: porukkaan kuulumisen tunnetta, onnistumisen elämyksiä, uusia ystäviä sekä tukea kasvuun ja kehitykseen. Avustus maksetaan harrastavan lapsen tai nuoren joukkueen/harrastusjärjestön tilille tai annetaan maksusitoumuksena välineiden hankkimista varten. Avustuksen enimmäismäärä lasta kohden on noin 400 euroa vuodessa.

Vuonna 2016 ODL avusti lahjoitusvaroilla 207 vähävaraisen nuoren harrastamista. Avustuksia myönnettiin mm. salibandyn, lentopallon, jalkapallon, jääkiekon, painin, tanssin ja musiikin harrastajille. Lisätietoa avustuksen hakemisesta.

ODL ohjaa keräyksen tuoton lyhentämättömänä avustuskohteisiin.

ODL:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa Oulun ja Lapin poliisilaitosten alueille. Rahankeräyslupa »