Päivätoiminta

Vanhusten päivätoiminta Vesper-kodissa

Vanhusten päivätoiminta on Vesper-kodissa Oulussa järjestämäämme suosittua, ohjelmallista toimintaa. Päivätoiminta on tarkoitettu kotona asuville vanhuksille. Toimintaan pääsee mukaan omaishoidon vapaan palvelusetelillä tai maksamalla palvelusta itse. Päivätoiminta toteutetaan noin 6-10 hengen ryhmissä.

Päivään sisältyy lounas, välipala, keskustelua ja ohjattua ohjelmaa, esimerkiksi kädentaitoja ja kevyttä liikuntaa. Toiminnassa otamme huomioon vaihtuvat vuodenajat, juhlapäivät ja muut kalenterivuoden kohokohdat.

Ohjaajat avustavat tarvittaessa

Ohjaajat avustavat päivätoimintaan osallistuvia tarvittaessa liikkumisessa ja wc-käynneissä. Mukana tulee olla omat, päivän aikana tarvittavat lääkkeet, henkilökohtaiset apuvälineet, laitteet ja hygieniatuotteet.

Omaa aikaa omaishoitajille

Omaishoitajat tuovat oman läheisensä päivätoimintaan virkistymään, ja samalla he saavat itse omaa vapaa-aikaa. Päivätoiminnan aikana omaishoitajat voivat huolehtia omasta hyvinvoinnistaan esimerkiksi Vesper-kodin kuntosalilla tai käymällä muussa mieluisassa, omassa harrastuksessa.

Katso uusin videoblogi